Köksrenovering i Huddinge

Efter att ha sparat i ungefär 6 månader för denna möjligheten så har jag nu äntligen råd att kunna utföra en köksrenovering hemma hos mig. Detta är något jag drömt om otroligt länge och jag har verkligen det perfekta köket i åtanke för att göra det absolute så bra som möjligt. Jag älskar att laga mat, jag vill kunna lyckas inom matlagningen och känner därför att ha ett snyggt och motiverande kök kommer vara den sista ”ingrediensen” för att göra allt detta möjligt. Då jag däremot inte är så bra på att bygga alls så tänkte jag att jag fick ta och kontakta Agerstig BS AB som erbjuder just tjänster inom köksrenovering i Huddinge. Jag har anlitat dem sen tidigare för tidigare uppdrag som jag anser dem har utfört enastående bra så jag kände att det definitivt var lika bra att anlita dem igen. Vi satte oss ned gemensamt för att dem skulle lyssna på mina idéer, därefter mötte dem mig på alla plan genom att föreslå lite andra förslag som skulle kunna gynna finansiellt, vilket jag självklart var fullt på för.

En liten uppdatering här nu. Projektet har gått helt över förväntan, köket blev bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Därför kände jag att jag definitivt ville ta mig tiden till att rekommendera Agerstig BS AB för deras enastående hjälp och för det arbetet dem la ner för mig.

Du gillar kanske också...