Lådor med packet för mensen

Jag tycker alltid att det känns som att jag har med mig trosskydd eller bindor i väskan tills att jag får min mens. Då är de helt plötsligt inte där och jag har ju inte använt dem så jag förstår inte vart de tar vägen. Samma sak hemma att de alltid är slut när jag får min mens så att jag måste springa och köpa nya förpackningar.

Så här om dagen så kollade jag runt på nätet och så dök det upp reklam för ett företag som kallade sig för Pomb. Tydligen så säljer de månadslådor för just mens. Så att man kan beställa det, blir prenumerant, och så skickar de hem bindor och tamponger till en den veckan i månaden som man behöver det. Verkar ju hur bra som helst, förstår inte att jag inte har hittat det tidigare och förstår inte att det inte finns fler företag som har fångat upp det. Känns ju som det absolut smartaste saken.

Tänker att det nog också kan vara ett ganska bra beslut för mig att ta mig till Pomb och så kanske jag kan prata med dem där sen och kanske ordna så att jag får hemskickat några sådana månadslådor så att jag får prova på hur det fungerar. För fungerar det så bra som jag vill att det ska göra så är det helt otroligt effektivt. 

Du gillar kanske också...