Städföretag i Växjö

Min mamma som bor ensam i sin lägenhet börjar verkligen gå mot sina år nu och just därför känner jag att jag skulle vilja anlita ett städföretag i Växjö för henne som kan städa hemma hos henne en dag i veckan så hon alltid får ha det så rent och snyggt som hon alltid vill att det ska vara. Jag lyckades övertala min mor och hon tyckte till och med att det var en väldigt bra idé så nu under dem senaste tre månaderna har Elme Hemvård AB varit hos henne för att hjälpa henne med allt hon kunde tänkas behöva hjälp med inom städ och hon fullkomligt älskar att ha dem hos sig. Hon bjuder dem på kaffe och fika och tycker verkligen det är roligt med uppmärksamheten och sällskapet som hon får.

Så är jätte glad över det faktum att jag anlitade Elme Hemvård AB, har träffat dem ett bra par gången och så fantastiskt trevliga som dem är och erbjuder sina tjänster för så pass lite pengar är för mig helt enastående.